Lezingen & Workshops

Workshops

Tijdens de 2 uur of 4 uur durende workshops gaan we in kleinere groepen aan de slag met het thema; jezelf op één zetten. Waar mensen geïnspireerd zijn door een lezing gaan we hier verder. De vele oefening zorgen ervoor dat medewerkers met nieuwe vaardigheden naar huis gaan die ze direct toe kunnen passen.

Na de workshop hebben de deelnemers:

  • Bewustwording van hun eigen gedrag
  • Nieuwe energie om samen aan de slag te gaan
  • Tools om persoonlijke stappen te maken om gezonder te leven
  • Tools om om te gaan met werkdruk en organisatieverandering
Gedrukt exemplaar zet de patiënt op twee
Lezingen

We leven in een bijzondere tijd waarin het steeds drukker wordt in de zorg. Een hoog verloop en verzuim, en 44% geeft aan wel eens aan een andere baan te denken. We dachten we beginnen maar eens positief. We zien dat mensen tegen de systeemwereld aan botsen en de pijnscore van Mevr Jansen nog wel eens belangrijker is dan het persoonlijke gesprek.  Dit, is bij uitstek een tijd waarin we op zoek moeten gaan naar inspiratie en nieuwe vormen van verbinding met elkaar. Arjen en/of Niek nemen je organisatie graag mee in een interactieve webinar over jezelf weer op één zetten .

Een inspiratievolle 45 minuten tijdens de lunch of juist om 16.00 uur met een wijntje erbij, alles kan. Ze delen hun verhalen en geven praktische tips en skills hoe wij als zorgmedewerker goed voor onszelf kunnen zorgen. Waarom lijkt de één te dansen met al die drukte en gaat de ander bij de pakken neerzitten? Waarom floreren sommige professionals en andere juist niet? Onthoud, je kan alleen maar voor de ander zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt.

 

Normaal staan Niek en Arjen internationaal zo’n 120 keer per jaar op het podium om als spreker over deze onderwerpen te praten. Nu is het tijd voor de online versie hiervan.

Ze weten je zowel op een podium als via een beeldscherm te raken en te activeren. De presentaties en webinars zijn een mix van humor, inspiratie en motivatie. Je kunt zijn webinars volgen op alle soorten platformen: Microsoft Teams, hangouts, Zoom etc.

Laat jezelf en je medewerkers inspireren en deel deze verhalen met elkaar, zodat je in verbinding blijft staan. Beloon ze voor het harde werk en het innovatieve denken van de afgelopen periode

Wil jij meer inspiratie ontvangen over hoe je jezelf op 1 zet

Laat je mailadres achter, dan sturen wij je een paar keer per jaar een inspirerende update